Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Munuaispata   • Sydän-kasvispata   • Jauhemaksapihvit   • Salvia-sitruunamaksa   • Liekitetyt munuaiset sinappi-kermakastikkeessa (Reinin liha)   • Keitetty kieli (Reinin liha)   • Maksapatee   • Veriohukaiset ja puolukkaa   • Keitetty naudankieli   • Unkarilainen munuaishöystö   • Sienestäjän maksapasteija   • Maksalevite   • Maksaa kartanon tapaan 

Sydän-kasvispata




  • noin 200 g nuoren naudan sydäntä
  • 1 sipuli
  • 1 pieni porkkana
  • ½ purjoa
  • 1 pieni pala lanttua
  • 1 pieni pala juuriselleriä
  • 1 pieni pala palsternakkaa
  • 2-3 dl vettä
  • ½ lihaliemikuutio
  • 2-3 valkopippuria

  1. Paloittele sydän paistokokoisiksi paloiksi. Paista ne väriltäänn ruskeiksi.
  2. Pane sydämenpalat ja pannun huuhdeliemi pataan ja sekoita siihen lihaliemikuutio ja mausteet. Anna hautua 30 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon puhdistetut ja kuutioidut juurekset. Anna hautua 30 minuuttia.
  4. Lisää lopuksi joukkoon suikaloitu purjo. Tarkista maku.

Voit käyttää myös pakastevihanneksia, niiden ai tarvitse hautua niin kauan.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2601438
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net