Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Munuaispata   • Sydän-kasvispata   • Jauhemaksapihvit   • Salvia-sitruunamaksa   • Liekitetyt munuaiset sinappi-kermakastikkeessa (Reinin liha)   • Keitetty kieli (Reinin liha)   • Maksapatee   • Veriohukaiset ja puolukkaa   • Keitetty naudankieli   • Unkarilainen munuaishöystö   • Sienestäjän maksapasteija   • Maksalevite   • Maksaa kartanon tapaan 

Salvia-sitruunamaksa





  • ohueksi leikattuja maksaviipaleita
  • voita paistamiseen
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 5-10 salvian lehteä
  • 1-2 tl sitruunan kuorta
  • suolaa ja mustapippuria

Kuumenna pannu niin, että voi kuohuu, muttei ruskistu. Ripottele pannulle silputtu salvia, valkosipuli ja sitruunan kuori. Lisää maksaviipaleet ja paista keskilämmöllä noin 2 min/puoli. Halutessasi kastiketta leivitä maksaviipaleet ennen paistoa. Kun pihvit ovat paistuneet lorauta 1-2 dl valkoviiniä pannun reunoja pitkin ja sekoita pannun kahvaa ravistellen. Tarjoa heti.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2601431
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net