Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Munuaispata   • Sydän-kasvispata   • Jauhemaksapihvit   • Salvia-sitruunamaksa   • Liekitetyt munuaiset sinappi-kermakastikkeessa (Reinin liha)   • Keitetty kieli (Reinin liha)   • Maksapatee   • Veriohukaiset ja puolukkaa   • Keitetty naudankieli   • Unkarilainen munuaishöystö   • Sienestäjän maksapasteija   • Maksalevite   • Maksaa kartanon tapaan 

Liekitetyt munuaiset sinappi-kermakastikkeessa





  • 500 g munuaisia
  • voita paistamiseen
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 1-2 tl kokonaisia viherpippureita
  • 0,5 dl konjakkia
  • 2 rkl karkeaa Dijon sinappia
  • 2 dl kuohukermaa

Leikkaa rasva munuaisista ja valkoiset kalvot sisältä. Viipaloi munuaiset hyvin ohuiksi. Kuumenna pannu niin, että voi hieman ruskistuu. Paista munuaiset parissa erässä nopeasti kauniin värisiksi. Lisää pannuun viherpippurit ja hienonnettu valkosipuli, älä polta. Kaada pannulle konjakki ja sytytä tuleen. Älä liekitä liesituulettimen alla. Heiluta pannua varresta lieden päällä kunnes liekit sammuvat. Lisää sinappi ja kerma, anna muhia muutama minuutti. Lisää maun mukaan suolaa







Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602165
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net