Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Munuaispata   • Sydän-kasvispata   • Jauhemaksapihvit   • Salvia-sitruunamaksa   • Liekitetyt munuaiset sinappi-kermakastikkeessa (Reinin liha)   • Keitetty kieli (Reinin liha)   • Maksapatee   • Veriohukaiset ja puolukkaa   • Keitetty naudankieli   • Unkarilainen munuaishöystö   • Sienestäjän maksapasteija   • Maksalevite   • Maksaa kartanon tapaan 

Veriohukaiset ja puolukkaa




  • 1 litra tuoretta verta
  • 2 dl olutta
  • 100 g sulatettua voita tai hanhenrasvaa
  • 100 g pieniä silavakuutioita
  • 1dl siirappia
  • 100 g ruis- ja ohrajauhoja
  • 100 g silputtua ja freesattua punasipulia
  • 1 rkl suolaa
  • 2 rkl meiramia
  • 1 tl valkopippuria

1. Vatkaa olut vereen ja sekoita joukkoon vähitellen jauhot. Lisää mausteet sekä silava.
2. Paista veriohukaiset kirkastetussa voissa ohukais- tai blinipannulla rapeiksi.
Lisänä raikasta puolukkasurvosta.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2601445
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net