Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Seljankakeitto   • Kasvissosekeitto   • Bourride satakuntalaiseen tapaan   • Juustokuorrutettu sipulikeitto   • Leo Salosen herkkutattikeitto   • Suppilovahverokeitto   • Hernekeitto (perinteinen)   • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Kesäkeitto   • Kantarellikeitto   • Herkkusienikeittoa Lyonnaise   • Hiihtäjän herneet   • Kukakaalikeitto 

Kasvissosekeitto




  • 5-7 dl lihalientä
  • 1 pieni porkkana
  • 1 pieni pala lanttua
  • 1 pieni pala selleriä
  • 1 pieni pala palsternakkaa
  • 1 pieni peruna
  • 1 pieni pala purjoa
  • 1-2 tl hiivaleipäjauhoja
  • suolaa, valkopippuria, basilikaa (tilkka maitoa)

  1. Keitä kasvikset lihaliemessä kypsiksi.
  2. Puserra kypsät kasvikset siivilän tai sosemyllyn läpi.
  3. Sekoita kylmään vesitilkkaan hiivaleipäjauhot ja lisää soseeseen. Keitä vielä muutama minuutti ja tarkista maku.
  4. Lisää hiukan maitoa ja laita pinnalle runsaasti maustevihanneksia.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457318
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net