Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Seljankakeitto   • Kasvissosekeitto   • Bourride satakuntalaiseen tapaan   • Juustokuorrutettu sipulikeitto   • Leo Salosen herkkutattikeitto   • Suppilovahverokeitto   • Hernekeitto (perinteinen)   • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Kesäkeitto   • Kantarellikeitto   • Herkkusienikeittoa Lyonnaise   • Hiihtäjän herneet   • Kukakaalikeitto 

Leo Salosen herkkutattikeitto



(kuudelle henkilölle)

  • 25 g kuivattuja tatteja
  • 1 kg tuoreita tatteja
  • 250 silputtua sipulia
  • 100 g kirnuvoita
  • 1 ½ l kermamaitoa
  • 25 g vehnäjauhoja
  • 25 g kypsää tattariryyniä

1. Keitä kuiva tattimurska vedessä pehmeäksi.
2. Freesaa silputut tuoreet tatit ja sipulit ja puuteroi ne vehnäjauhoilla. Lisää joukkoon kuuma kermamaito ja keitetyt tatit liemineen samalla hyvin vatkaten, ja anna muhia puolisen tuntia samalla sekoittaen.
3. Lisää joukkoon tattariryynit ja friteerattuja sipulirenkaita keiton koristeeksi.

Tarjoile lisukkeena smetanalla voideltua ruisleipää.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404499
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net