Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Seljankakeitto   • Kasvissosekeitto   • Bourride satakuntalaiseen tapaan   • Juustokuorrutettu sipulikeitto   • Leo Salosen herkkutattikeitto   • Suppilovahverokeitto   • Hernekeitto (perinteinen)   • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Kesäkeitto   • Kantarellikeitto   • Herkkusienikeittoa Lyonnaise   • Hiihtäjän herneet   • Kukakaalikeitto 

Suppilovahverokeitto



(neljälle)

  • ½-1 l tuoreita tai 2-4-dl pakastettuja suppilovahveroita
  • 1 sipuli
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 7 dl lihalientä kuutioista
  • 2 dl kermaa
  • yrttisuolaa, mustapippuria myllystä, tuoretta kirveliä

Suppilovahveroiden asemesta voit käyttää tatteja tai mustia torvisieniä
Silppua sienet ja sipuli. Kuumenna voi kattilassa ja käristä siinä sienisilppu, kunnes neste on haihtunut (kymmenisen minuuttia). Lisää sipulisilppu ja kypsennä edelleen, kunnes sipuli on pehmeää. Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita. Lisää liemi ja keitä 10 minuuttia. Mausta keitto ja lisää kypsentämisen lopulla kerma. Silppua valmiin keiton pinnalle kirveliä.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403878
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net