Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Seljankakeitto   • Kasvissosekeitto   • Bourride satakuntalaiseen tapaan   • Juustokuorrutettu sipulikeitto   • Leo Salosen herkkutattikeitto   • Suppilovahverokeitto   • Hernekeitto (perinteinen)   • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Kesäkeitto   • Kantarellikeitto   • Herkkusienikeittoa Lyonnaise   • Hiihtäjän herneet   • Kukakaalikeitto 

Kantarellikeitto




  • 200 g kantarelleja
  • 1 sipuli
  • 50 g voita
  • 5 dl kanalientä
  • 3 dl kuohukerma
  • suolaa ja valkopippuria

1. Puhdista sienet ja ota syrjään muutama pieni, nätti kantarelli. Pilko sipuli ja muut sienet ja kuullota ne voissa.
2. Lisää kanaliemi (voit halutessasi käyttää myös kasvislientä) ja kerma, anna kiehua noin 30 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit soseuttaa keiton tehosekoittimessa, näin saat siitä todella kuohkean. Paista pienet sienet voissa ja lisää keiton pinnalle koristeeksi.

Vihje: Voit käyttää keittoon myös säilöttyjä sieniä; kantarellin sijasta esimerkiksi mustatorvisieniä tai suppilovahveroita.

Lähde:HS Ruokatorstai



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457305
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net