Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Seljankakeitto   • Kasvissosekeitto   • Bourride satakuntalaiseen tapaan   • Juustokuorrutettu sipulikeitto   • Leo Salosen herkkutattikeitto   • Suppilovahverokeitto   • Hernekeitto (perinteinen)   • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Kesäkeitto   • Kantarellikeitto   • Herkkusienikeittoa Lyonnaise   • Hiihtäjän herneet   • Kukakaalikeitto 

Herkkusienikeittoa Lyonnaise





  • 300 g tuoreita herkkusieniä
  • 2 porkkanaa
  • 2 dl silputtua salottisipulia
  • 1 iso keltasipuli
  • muutama valkosipulin kynsi
  • 50 g maissijauhoja
  • 1,2 litraa hyvää kasvislientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 50 g voita

1. Kuullotetaan sipulisilppu voissa ja viipaloidut joukkoon sienet. Kaadetaan kuuma liemi päälle ja kylmään vesitilkkaseen sekoitettu maissijauho.
2. Kiehutellaan parisenkymmentä minuuttia.
3. Lisätään kevyesti vispattu kerma sekä maulla yrttisuolaa.
Lisänä valkosipulipatonkia.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457276
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net