Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Seljankakeitto   • Kasvissosekeitto   • Bourride satakuntalaiseen tapaan   • Juustokuorrutettu sipulikeitto   • Leo Salosen herkkutattikeitto   • Suppilovahverokeitto   • Hernekeitto (perinteinen)   • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Kesäkeitto   • Kantarellikeitto   • Herkkusienikeittoa Lyonnaise   • Hiihtäjän herneet   • Kukakaalikeitto 

Hiihtäjän herneet




  • 870 g herneitä
  • 3,15 l vettä
  • 355 g krossattua eli jauhettua sianlihaa
  • 120 palvikinkkusuikaleita
  • 3 rkl vähäsuolaista lihaliemijauhetta
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl meiramia

Laita herneet likoamaan ja liota niitä yön yli. Laita herneet kiehumaan ja lisää joukkoon jauheliha, liemijauhe ja mausteet. Keitä melkein kypsäksi ja lisää sen jälkeen joukkoon kinkkusuikaleet. Kiehuttele hetki ja tarkista maku.
Tarjoa lisäksi reilua ruisleipää huulen alle.

Keittiömestari
Wiljam Pyy



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457320
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net