Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Bèarnaisekastike   • Graavilohen kastike   • Hieno voikastike   • Hollantilaiskastike   • Jugurttikastike   • Juhlakastike   • Kalaliemikastike 1   • Sitruunakastike   • Vaalea kalakastike   • Valkoinen peruskastike, Sauce Bèchamel   • Lohi-valkoviini pastakastike   • Kevyt sinappikastike   • Sauce verte perunoille   • Kermaviilikastike   • Kylmäsavupastakastike   • Sinappikastike   • Kirpeä kastike keitetyille katkaravuille   • Punapesto   • Yrttipesto   • Kalaliemikastike   • Mätikastike   • Mustapippurikastike riistalle   • Viinikastike kalalle   • Porkkanakastike   • Roquefort-kastike   • Valkosipulikastike   • Kylmä piparjuurikastike   • Valkosipulivoikastike   • Rémouladekastike   • Voi-limettikastike   • Sienisinappikastike   • Sitruunakastike 2   • Jogurttikastikkeita (3 erilaista)   • Lohikastike pastalle   • Katkarapukastike   • Anjovismajoneesi   • Munakastike   • Piparjuurikastike   • Minttu-jogurttikastike   • Majoneesi   • Appelsiininen kinkkukastike   • Munakastike (keitetytylle hauelle)   • Kastike joulupossulle   • Erilainen tartarkastike   • Hieno kalakastike   • Sinappi-tillikastike   • Munakastike   • Kuubalainen kastike   • Suomalainen kastike 

Jogurttikastikkeita (3 erilaista)




Yrttikastike

  • 1 kovaksikeitetty muna
  • 1 sipuli
  • nippu persiljaa ja nippu basilikaa
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • 2 rkl ranskankermaa
  • suolaa ja mustapippuria
    Kuori ja hienonna muna ja sipuli. Silppua yrtit. Sekoita muna, sipuli ja yrtit yhteen jogurtin ja ranskankerman kanssa.

    Avokadokastike
  • 1 kypsä avokado
  • 1 sitruuna
  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 nippu ruohosipulia
  • suolaa ja mustapippuria
    Halkaise avokado, poista siemenet ja koverra hedelmänliha. Pese sitruuna hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Soseuta avokado, sekoita joukkoon sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä jogurtti. Hienonna ruohosipuli, lisää joukkoon. Suolaa ja pippuroi.
    Oivallista raakojen kasvisten höysteeksi ja dippaukseen.

    Värikäs paprikakastike
  • ½ vihreää ja punaista paprikaa
  • 1 pieni sipuli
  • nippu tilliä
  • 4 dl maustamtonta jogurttia
  • 1 tl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Huuhdo paprikat, poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha karkeahkoksi silpuksi. Kuori ja hienonna sipuli. Silppua tilli. Sekoita yhteen hienonnetut ainekset, jogurtti, öljy, suola ja pippuri.
Tarjoa esimerkiksi rapean jäävuorisalaatin kera.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403883
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net