Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Taatelikakku   • Hiutalekeksit   • Juustokeksit   • Tattarimaustekakku   • Tattaripiparit   • Blinit   • Tattaripuuro   • Tattaririeska   • Tattariaamupuuro   • Gluteeniton karjalanpiirakka 

Taatelikakku




  • 3 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • 1 pkt taateleita
  • 200 g voita tai margariinia
  • 2 ½ dl Viljatuotteen tattarijauhoa
  • 1 dl perunajauhoa
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 munaa

Keitä vesi, sokeri ja taatelit soseeksi, lisää voi lämpimään taateliseokseen. Kun voi on sulanut, vatkaa munat yksitellen joukkoon.
Lisää joukkoon jauhoseos (tattari- ja perunajauhot, sooda ja leivinjauhe) kevyesti vatkaten.

Paista 180- lämmössä noin tunti..



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403877
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net