Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Taatelikakku   • Hiutalekeksit   • Juustokeksit   • Tattarimaustekakku   • Tattaripiparit   • Blinit   • Tattaripuuro   • Tattaririeska   • Tattariaamupuuro   • Gluteeniton karjalanpiirakka 

Juustokeksit




  • 100 g juustoraastetta (emmental)
  • 100 g voita
  • 4 dl Viljatuotten tattarihiutaleita
  • ½ tl yrttisuolaa
  • ½ tl soodaa
  • 1 dl piimää

Sekoita pehmeään juustovoiseokseen tattarihiutaleet ja yrttisuola. Sekoita sooda piimään ja lisää seos taikinaan.
Ota taikinasta ruokalusikalla pieniä nokareita leivinpaperille uunipellille, tasoita ne mataliksi.

Paista keksejä n. 200- lämmössä n. 8 minuuttia.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403881
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net