Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Taatelikakku   • Hiutalekeksit   • Juustokeksit   • Tattarimaustekakku   • Tattaripiparit   • Blinit   • Tattaripuuro   • Tattaririeska   • Tattariaamupuuro   • Gluteeniton karjalanpiirakka 

Tattarimaustekakku




  • 4 dl piimää tai kermaviiliä
  • 1½ dl sokeria
  • 2 dl siirappia
  • 3 tl kanelia
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl inkivääriä
  • 1 tl neilikkaa
  • 1½ tl soodaa
  • 7 dl Viljatuotteen tattarijauhoja
  • 175 g voita


Sekoita piimä, sokeri ja siirappi. Sekoita kuiva-aineet (kaneli, kardemumma, inkivääri, neilikka, sooda ja tattarijauhot) keskenään ja lisää ne edelliseen. Lisää voi.
Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun vuokaan. (Taikina on erittäin löysää.)

Paista 175- asteessa noin tunti.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404500
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net