Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Taatelikakku   • Hiutalekeksit   • Juustokeksit   • Tattarimaustekakku   • Tattaripiparit   • Blinit   • Tattaripuuro   • Tattaririeska   • Tattariaamupuuro   • Gluteeniton karjalanpiirakka 

Tattaripiparit




  • 125 g voita
  • 1dl sokeria
  • 1dl siirappia
  • 2 tl kanelia
  • 1 tl hienonnettua kardemummaa
  • 1.5 tl pomeranssinkuorta
  • 0.5 tl inkivääriä
  • 0.5 tl neilikka
  • 1 muna
  • 2 dl perunajauhoja
  • 3.5 dl tattarijauhoja
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl soodaa


Kiehauta kattilassa voi, sokeri ja mausteet. Jäähdytä seos. Lisää muna hyvin sekoittaen. Sekoita perunajauhot, tattarijauhot, suola ja sooda ja lisää se taikinaan. Anna taikinan maustua viileässä yön yli.
Paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403886
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net