Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Taatelikakku   • Hiutalekeksit   • Juustokeksit   • Tattarimaustekakku   • Tattaripiparit   • Blinit   • Tattaripuuro   • Tattaririeska   • Tattariaamupuuro   • Gluteeniton karjalanpiirakka 

Tattaripuuro




  • 2½ dl vettä
  • 300 g ruusunmarjapakastetta tai muuta marja- tai hedelmäsosetta
  • 300 g Viljatuotteen tattarijauhoja
  • 20 g sokeria

Kuumenna vesi ja vatkaa jauhot joukkoon. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Hämmennä silloin tällöin. Lisää marjasose ja sokeri. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2457304
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net