Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Taatelikakku   • Hiutalekeksit   • Juustokeksit   • Tattarimaustekakku   • Tattaripiparit   • Blinit   • Tattaripuuro   • Tattaririeska   • Tattariaamupuuro   • Gluteeniton karjalanpiirakka 

Tattaririeska




  • n. 2 dl keitettyä, survottua perunaa
  • ½ dl vettä
  • ½ dl tattarirouhetta
  • ½ dl tattarijauhoa
  • 0,5 tl suolaa

Lisää survotun perunan joukkoon vesi ja suola. Lisää joukkoon, keskenään sekoitetut, rouhe ja jauho. Taputtele taikinasta pellille yksi iso tai kaksi pientä rieskaa. Paista 250C:ssa vaalean ruskeiksi.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404530
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net