Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Nokkoskeittoa munatartarin ja muikunmädin kera   • Perusmunakas   • Munakokkeli   • Pinaattipannukakku   • Parsamunakasta Larssonin tapaan   • Nokkosletut   • Katkaraputäytteiset kananmunat   • Munat Florentine   • Parsamunakas 

Perusmunakas




  • 3 vapaan kanan munaa
  • 3 rkl kermaa
  • hyppysellinen suolaa ja sokeria
  • voita paistamiseen

Vatkaa ainekset varovasti tasaiseksi. Laita kuumaan pannuun nokare voita ja kaada munaseos varovasti pannulle. Kun munakas alkaa hyytyä, kerää sitä varovasti reunoilta pannun keskustaa kohti. Kun munakas on hyytynyt kokonaan, asettele haluamasi täyte toiselle reunalle ja käännä munakas puolikuuksi.

Joitakin täytevinkkejä:
- herkkusienimuhennos ja aurajuusto
-hummeri-katkarapumuhennos
-pyttipannu
-nakit
-tonnikala (säilyke)
-lämminsavukirjolohi
-kylmäsavulohi hienonnettuna
ynnä muuta.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2091828
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net