Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Paahdettua fasaanirintaa, viinirypälekastiketta ja omenalehikäinen   • Frittibroileri   • Grillattu broileri   • Chilibroileri   • Kanapata   • Heinäsorsa kermakastikkeessa   • Paistettua sorsanrintaa   • Joulukalkkuna   • Kalkkunakeitto   • Johtajan savubroileri   • Paistettua ankkaa   • Hanhenrintaa ja paahdettuja juureksia   • Omenoilla täytetty kalkkuna   • Riekkopata   • Sitruunabroileri   • Ranskalainen uunibroileri   • Cayennepippuriset broilerinkoivet   • Ankanmaksaterriini   • Kananpojan kevyet fileeviipaleet   • Kalkkuna Reinin lihan tapaan   • Kananpoikaa viinissä (Reinin liha)   • Salviabroileri (Reinin liha)   • Kalkkunakeitto   • Ankanrintaa parmesaanipolentan sekä karamellisoitujen viikunoiden ja omenien kera   • Kanankoivet ja vuohenjuustotahna   • Currylla maustetut broiskun koipi- ja reisipalat hautuvat meheviksi juuresten kera   • Jamie Oliverin uunikanaa    • Paistettu broileri uunissa perunapyreellä ja chèvre-kermalla   • Broileripörykkävartaat 

Kananpojan kevyet fileeviipaleet



(n. 600 g)

  • 2 ruukkua salaattia
  • 1 tlk papayaa
  • 1/2 kurkku
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • suolaa ja mustapippuria

Paista fileeviipaleet kullanruskeiksi tilkassa rypsiöljyä. Ota kypsät fileeviipaleet syrjään ja valmista salaatti:
Kuutioi kurkku ja viipaloi punasipuli. Valuta tölkkipapayat ja pyöräytä ne sekaisin seesaminsiementen kanssa. Pese ja revi salaatti. Sekoita salaatin joukkoon kurkku, punasipuli ja seesami-papayat. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla sekä oliiviöljyllä ja sitruunamehulla. Annostele lämpimät fileeviipaleet salaatin päälle ja nauti.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475150
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net