Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Paahdettua fasaanirintaa, viinirypälekastiketta ja omenalehikäinen   • Frittibroileri   • Grillattu broileri   • Chilibroileri   • Kanapata   • Heinäsorsa kermakastikkeessa   • Paistettua sorsanrintaa   • Joulukalkkuna   • Kalkkunakeitto   • Johtajan savubroileri   • Paistettua ankkaa   • Hanhenrintaa ja paahdettuja juureksia   • Omenoilla täytetty kalkkuna   • Riekkopata   • Sitruunabroileri   • Ranskalainen uunibroileri   • Cayennepippuriset broilerinkoivet   • Ankanmaksaterriini   • Kananpojan kevyet fileeviipaleet   • Kalkkuna Reinin lihan tapaan   • Kananpoikaa viinissä (Reinin liha)   • Salviabroileri (Reinin liha)   • Kalkkunakeitto   • Ankanrintaa parmesaanipolentan sekä karamellisoitujen viikunoiden ja omenien kera   • Kanankoivet ja vuohenjuustotahna   • Currylla maustetut broiskun koipi- ja reisipalat hautuvat meheviksi juuresten kera   • Jamie Oliverin uunikanaa    • Paistettu broileri uunissa perunapyreellä ja chèvre-kermalla   • Broileripörykkävartaat 

Kananpoikaa viinissä




(4:lle)

  • 3 kevätkananpoikaa (tai 4 broilerin rintafilettä ja 2 reisikoipea)
  • 1 pkt Amerikan pekonia
  • 6 salottisipulia viipaleina
  • 15-20 pientä herkkusientä
  • 2 valkosipulin kynttä viipaleina
  • 2-3 laakerinlehteä
  • 1 tl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 1 tl hienonnettua timjamia
  • 4 dl punaviiniä
  • mustapippuria ja suolaa

1. Irrota kananpojista rintapalat ja leikkaa terävillä saksilla irti toisistaan. Leikkaa siivet nivelen kohdalta irti ja poista siiven kärki kokonaan. Halkaise koivet erilleen ja leikkaa 2 osaan reisinivelen kohdalta. Sekoita kaikki muut aineet paitsi pekoni keskenään ja kaada kananpalojen päälle. Anna maustua pari tuntia kylmässä.
2. Kuumenna pannu ja ruskista silputtu pekoni. Siirrä sivuun. Ruskista kanapalat pekonin rasvassa kauniin värisiksi joka puolelta. Lisää marinadista mukaan sipulit ja herkkusienet ja kypsennä hieman lisää. Lisää pekoni ja loput marinadista mukaan. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kypsyä hiljaa kannen alla noin tunnin verran kunnes liha on pehmeää.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475148
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net