Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Paahdettua fasaanirintaa, viinirypälekastiketta ja omenalehikäinen   • Frittibroileri   • Grillattu broileri   • Chilibroileri   • Kanapata   • Heinäsorsa kermakastikkeessa   • Paistettua sorsanrintaa   • Joulukalkkuna   • Kalkkunakeitto   • Johtajan savubroileri   • Paistettua ankkaa   • Hanhenrintaa ja paahdettuja juureksia   • Omenoilla täytetty kalkkuna   • Riekkopata   • Sitruunabroileri   • Ranskalainen uunibroileri   • Cayennepippuriset broilerinkoivet   • Ankanmaksaterriini   • Kananpojan kevyet fileeviipaleet   • Kalkkuna Reinin lihan tapaan   • Kananpoikaa viinissä (Reinin liha)   • Salviabroileri (Reinin liha)   • Kalkkunakeitto   • Ankanrintaa parmesaanipolentan sekä karamellisoitujen viikunoiden ja omenien kera   • Kanankoivet ja vuohenjuustotahna   • Currylla maustetut broiskun koipi- ja reisipalat hautuvat meheviksi juuresten kera   • Jamie Oliverin uunikanaa    • Paistettu broileri uunissa perunapyreellä ja chèvre-kermalla   • Broileripörykkävartaat 

Kalkkunakeitto



Keitä ensin kalkkunan luista liemijuuresten kera vahva liemi.

  • 2 litraa kuumaa kalkkunalientä
  • 80 g kalkkunan rasvaa
  • 80 g vehnäjauhoja
    Edellä olevaan kallkunaliemeen freesataan kevyesti kalkkunan rasva ja vehnäjauhot, vatkataan kiiltäväksi. Kiehutellaan parikymmentä minuuttia, jonka jälkeen lisätään
  • 2dl kuohukermaa
  • 2 dl shamppanjaa
  • 2 munankeltuaista hyvin vatkaten

Joukkoon lisätään hiukan riisiä ja kalkkunakuutioita, viereen juustotankoja.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2404498
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net