Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Feta-juustokastike   • Mozzarellavartaat   • Hunajalla maustettua taleggio-juustoa   • Balsamigratinoitu briejuusto   • Feta-juustokaalilaatikko 

Feta-juustokastike




  • 100 g fetajuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl hienoksi hakattua punasipulia
  • suolaa ja pippuria

Kuori ja hienonna punasipuli, jätä hieman koristeeksi. Soseuta fetajuusto haarukalla ja sekoita joukkoon ranskankerma, hienonnettu sipuli, suola ja pippuri. Koristele punasipulilla.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2576850
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net