Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Feta-juustokastike   • Mozzarellavartaat   • Hunajalla maustettua taleggio-juustoa   • Balsamigratinoitu briejuusto   • Feta-juustokaalilaatikko 

Mozzarellavartaat




  • 8 varrastikkua (bambu)
  • 800 g mozzarellajuustoa
  • 100 g kevyesti savustettua kinkkua - parma
  • 150 g viinirypäleitä
  • ½ l mansikoita

Paloittele mozzarellajuusto kuutioiksi. Pese viinirypäleet, halkaise ne ellet käytä siemenittömiä. Poista siemenet.
Työnnä varrastikkuihin vuorotellen juustoa, kinkkua, rypäleitä ja mansikoita.
Tarjoile seisovasta pöydästä alkupalana.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2576852
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net