Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Feta-juustokastike   • Mozzarellavartaat   • Hunajalla maustettua taleggio-juustoa   • Balsamigratinoitu briejuusto   • Feta-juustokaalilaatikko 

Balsamigratinoitu briejuusto




  • 500 g briejuusto kokonaisena kiekkona
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku basilikaa
  • 6 rkl hyvää balsamiviinietikkaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • sormisuolaa

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Leikkaa tomaatit kahtia ja poista siemenet. Silppua basilikanlehdet karkeasti. Sekoita pienessä kulhossa tomaatit, basilika ja balsamico. Nosta jääkaappikylmä juusto uuninkestävälle lautaselle, kasaa tomaatti–basilikasalaattia päälle ja laita viideksi minuutiksi uuniin. Juusto on valmis, kun reunat pullistelevat. Jauha pinnalle hieman mustapippuria ja ripottele päälle sormisuolaa.

Tarjoile välittömästi patongin seurana.

Energiasisältö keskimäärin / 100 g: 276,3 kcal / 1160,4 kJ
(gluteeniton, laktoositon, kananmunaton, lakto-ovovegetaristinen dieetti)




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2576855
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net