Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Feta-juustokastike   • Mozzarellavartaat   • Hunajalla maustettua taleggio-juustoa   • Balsamigratinoitu briejuusto   • Feta-juustokaalilaatikko 

Feta-juustokaalilaatikko (Viola-juusto)



(5:lle)

  • 500 g karitsan jauhelihaa
  • 1 kg kaalia suikaleina
  • 1 sipuli viipaloituna
  • 3-4 dl kypsää riisiä

    Kastike:
  • 6-8 kypsää tomaattia pieninä lohkoina
  • 200 g Valion Feta-juustoa
  • so nippu tuoretta basilikaa


Kuullota ensin kaalia ja sipulia rypsiöljyssä noin 15 minuuttia. Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita aineet ja kaada uunivuokaan. Kiehauta kattilassa tomaatti, Feta-juusto ja hienonnettu basilika. Lisää ripaus sokeria maun mukaan. Kaada kastike uunivuokaan muiden aineiden päälle. Paista 175 asteessa noin tunti. Voit loppuvaiheessa ripotella pinnalle hieman Parmesan juustoraastetta.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475121
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net