Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Pöysti





  • 150 g savulammasta
  • 150 g lampaanpaistia
  • 150 g porsaanfilettä
  • 1 sipuli
  • 1 rkl lihaliemijauhetta
  • 3 dl vettä
  • suolaa, mustapippuria

  1. Suikaloi lihat, pilko sipuli. Ruskista kevyesti, lisää vesi ja mausteet.
  2. Hauduta noin 30 minuuttia.

Tarjoa perunamuhennoksen ja pihlajanmarjahyytelön kanssa.
Pöysti on Vaalan pitäjänruoka. Se voidaan valmistaa myös edullisemmista ruhon osista, kuten naudan ja porsaan lavasta. Ominaista pöystille on, että ainakin osa lihoista on palvattua.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216983
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net