Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Louhen lammasta





  • 2 lampaan sisäfilettä ruokailijaa kohti
  • suolaa, mustapippuria, rakuunaa
  • punaviiniä
  • kermaa

Puhdista fileet kalvottomiksi.
Kääri fileet pituussuunnassa rullalle ja sido kiinni langalla tai tikulla.
Ruskista filekiekot paistinpannulla ja mausta suolalla, mustapippurilla ja rakuunalla.
Kypsennä liha uunivuoassa 200 asteessa 5 – 15 minuuttia haluttuun kypsyyteen.

Kastike:
Kaada paistinpannulle punaviini ja kerma ja keitä seosta kokoon, kunnes se hieman saostuu. Mausta rakuunalla ja suolalla.
Tarjoa lisäkkeenä valkosipuliperunoita ja haudutettuja kasviksia ja sieniä.

Lähde: Kainuu a`la carte



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164575
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net