Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti





  • 1½ kg lampaanpaisti
  • suolakurkkujen lientä
  • valkosipulia
  • rosmariinia

Kaada suolakurkkulientä paistin päälle niin, ettäse juuri peittyy, lisää mielesi mukaan rouhittuja valkosipulinkynsiä ja hyppysellinen rosmariinia.
Keitä noin tunti eli kunnes tuntuu kypsältä. Jätä jäähtymään liemeen kahdeksi, kolmeksi päiväksi, jotta paistista tulee mehevää ja maukasta.

Lähde: Kainuu a`la carte



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307671
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net