Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Uunilammas




  • 1kg lammasta, mitä tahansa osaa
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • 2 ruokalusikallista voita
  • 2 sipulia viipaloituna
  • 1 porkkana viipaloituna
  • 3 ruokalusikallista hapankermaa
  • laakerinlehtiä, suolaa ja pippuria maun mukaan

Leikkaa liha pieniksi paloiksi, hiero niihin suolaa ja valkosipulia. Ruskista kuumassa voissa. Aseta uunivuokaan, peitä kiehuvalla kasvis- tai lihaliemellä, lisää vihannekset, laakerinlehdet ja hyppysellinen pippuria. Peitä vuoka ja paista lämmitetyssä uunissa 160 asteessa kunnes liha on kypsää. Lisää hapankerma ja sekoita kevyesti. Tarjoilua varten asettele liha lautaselle, peitä paistoliemellä ja vihanneksilla. Perunat ja juurikkaat sopivat hyvin tämän ruuan kanssa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164599
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net