Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Kazakstanilainen pata




(5:lle)

  • 1 kg karitsan lapaa tai niskaa paloina
  • 2-3 sipulia
  • 2 punaista paprikaa

    Kastike:
  • 3 tl kardemummaa
  • 3 tl currya
  • 2 tl paprikaa
  • 1 prk smetanaa
  • suolaa
  • ohrajauhoja


Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään ja kuumenna kiehuvaksi. Voit suurustaa kastikkeen sekoittamalla joukkoon 1 rkl ohrajauhoja tilkkaan vettä liotettuna. Ruskista lihat ja laita pataan. Kaada päälle pilkotut kasvikset ja sitten kastike. Paista 180 asteen lämmössä 2 tuntia.
Tarjoile riisin kanssa.






Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164578
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net