Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Lammaspyörykät




  • 600 g lampaan paistijauhelihaa
  • kaksi punasipulisilppua voissa kuullotettuna
  • kolme vuokaleipäviipaletta kermassa liotettuna
  • lihalientä

    Mausteeksi taikinaan:
  • valkosipulia
  • paprikajauhetta
  • 1 dl silputtua persiljaa
  • hiukan suolaa
    Vaivataan taikinaksi ja tehdään pieniä pyöryköitä mitkä paistetaan voisulassa
    kullan ruskeiksi, haudutetaan lihaliemessä kymmenisen minuuttia.

    Lisänä valkosipuliperunaa, hapankaalia, venäläistä suolakurkkua.

    Keittiömestari Wiljam Pyy



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164602
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net