Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Chorizo



Matkustellessani kreikassa oli hotellin vieressä pieni lihakauppa. Hain sieltä juuri tehtyjä maukkaita makkaroita. Omistaja-mestari läiski kärpäsiä, mutta ei se minua haitannut.

  • 2 kg rasvaista siankylkeä
  • 2 kg lampaanlapaa
  • 200 g savupekonia
  • 6 dl kreikkalaista valkoviiniä
  • 2 sipulia
  • 1yksikyntinen valkosipuli
  • 1 vihreä paprika
  • mausteiksi: chilipippuria, rakuunaa, merisuolaa

Jauha ainekset ja vaivaa taikinaksi, mausta sopivaksi. Pursota löysästi siansuoleen, ota väri pekoninrasvalla ja grillaa lopuksi tai paista uunissa miedolla
lämmöllä.

Wiljam Pyy
keittiömestari



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216976
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net