Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Fetajuusto-lampaanlihapullat


(4:lle hengelle)


  • 400 g lampaanjauhelihaa
  • 1 pieni sipuli silputtuna
  • rapsiöljyä sipulin kuullottamiseen
  • 1 prk kermaviiliä
  • ½ dl korppujauhoja
  • 1 muna
  • merisuolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g fetajuustoa


1. Kuullota sipulisilppu pannulla öljyssä. Turvota korppujauhot kermaviilissä.
2. Sekoita kuullotettu sipuli jauhelihaan ja lisää mausteet sekä turvotetut korppujauhot, kananmuna sekä murustettu fetajuusto.
3. Sekoita taikina huolellisesti. Sekoitusvälineeksi käy mainiosti puuhaarukka, jolla taikina pyöritellään kiinteäksi. Rakenteesta tulee tasainen ja kimmoisa, jolloin pullat on helpompi muotoilla ja paistovaiheessa lihasnesteet eivät tule niin helposti ulos.
4. Paista pullat voissa paistinpannulla tai 200-asteisessa uunissa 10–20 minuuttia.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2140368
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net