Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 

Karitsapullat


noin 16 kpl
Muotoile karitsapullat uusiksi, mutta mausta perinteitä kunnioittaen.

  • 400 g karitsanjauhelihaa
  • 1 ruukku persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl mustaa pippuria

    Lisäksi
  • 3 dl riisiä tai pakkauksen ohjeen mukaan ½ tl kurkumaa
  • oliiviöljyä paistamiseen

1. Sulata jauheliha. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta kurkumalla.
2. Hienonna persilja. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita pyörykkäainekset kulhossa taikinaksi. Pyörittele soikeiksi pulliksi.
3. Kuumenna ohut kerros öljyä paistinpannulla. Paista pyörykät kypsiksi, noin 10-15 minuuttia, pannua välillä heilutellen.
Tarjoa kurkumariisin kera.

Lähde: Yhteishyvä


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216976
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net