Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Marskin worchmack   • Marinoidut lampaankyljykset   • Lotan lammas   • Pöysti   • Louhen lammasta   • Suolakurkkuliemessä keitetty lampaanpaisti   • Lampaanpaisti   • Uunilammas   • Lampaanlihapullat tomaattikastikkeessa   • Vihtori Vuorenkaiun lammaskaali   • Karitsan kyljysrivi vihreällä kuorrutuksella sekä fenkoligratiini   • Kasakstanilainen pata (Reinin liha)   • Karitsa-rosmariinipaisti (Reinin liha)   • Lampaan kyljykset muurikassa   • Lammaspyörykät   • Karitsan kyljykset Marrakesh   • Särä eli lammaspaisti puukaukalossa   • Chorizo   • Syksyinen lammaspata   • Fetajuusto-lampaanlihapullat   • Yrttilammas   • Feta-lammasrulla   • Lammaspyörykät kurkuma-yrttiliemessä   • Lemin särä   • Rosvopaisti kotioloissa   • Yrteillä kuorrutettu lampaanfilee   • Karitsapullat   • Routakaritsa   • Kuumamarinoidut lampaanfileet 
Lotan lammas
1-1 ½ kg lammasta (paistia, kylkeä tai selkää)
1 rkl suolaa
½ tl timjamia
½ tl rosmariinia
½ tl minttua
neljä valkosipulin kynttä


Hieroa suola lihan pintaan. Hienonna valkosipulin kynnet ja ripottele lihapalalle kuten muutkin mausteet. Työnnä liha paistopussiin. Sulje pussin suu siihen varatulla sulkijalla.
Paista 180-asteisessa uunissa n 1 ½ tuntia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa. Maistuu kylmänäkin leivällä.


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307673
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net