Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Focaccio- leipä   • Katkakolmioleivät   • Nopea ruislimppu   • Vekkulit sämpylät   • Pehmeät sämpylät puurosta   • Myllyn Paras jyväleipä   • Sienipasteijat   • Toast Skagen   • Karjalanpiirakat   • Kauraleipä   • Ruisohrasämpylät   • Laskiaispullat   • Lohi- tai anjovis- ja munakokkelivoileipä   • Lohikääröt   • Rapuvoileipä   • Sardiinivoileipä   • Ohrarieska   • Folioranskis   • Sämpyläkätköt   • Omenasandwichit   • Rukiiset tomaatit ja sipulit   • Kasviskarjalanpiirakat   • Muheva kalaleipä   • Mansikka-vuohenjuustoleivät 

Nopea ruislimppu





  • 2 ½ dl piimää
  • 24 g hiivaa (½ pak.)
  • 1 ½ tl suolaa
  • 2 dl hiivaleipäjauhoja tai sämpyläjauhoja
  • 3 dl ruisjauhoja

1. Sekoita haaleaan piimään hiiva ja suola.
2. Lisään jauhot ja alusta taikina.
3. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla.
4. Leivo taikina yhdeksi pitkäksi leiväksi ja anna sen kohota.
5. Pistele leipä esimerkiksi haarukalla ja paista 200 asteisessa uunissa 50 – 60 minuuttia.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2142141
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net