Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Englantilainen sunnuntaipaisti   • Chili con carne jauhelihasta   • Jauhelihakääryleet   • Äidin lihapullat   • Poken lihapalleroiset   • Jauhelihavartaat   • Grillipihvit, salaatti ja BBQ-kastike   • Metsästäjän leike (painonvartijat)   • Länsirannikon täytetty vasikantasku   • Argentiinalainen lomopihvi   • Pertin nyrkkipihvi   • Täytetyt jauhelihapihvit   • Häränkääryleitä Esry   • Vasikan entrecôte lohkoperunoiden ja sipuli-crème fraîchen kanssa   • Lindströminpihvi   • Femöring   • Grillattu entrecote   • Vaalea kaunotar   • Lindströmin pihvi II   • Akun raakalihapihvi   • Moussaka (kyproslainen)   • Juustoinen jauhelihamureke   • Grillattu Entrecote II 

Chili con carne jauhelihasta



(neljälle)

  • 400 g naudanpaistijauhelihaa
  • 3 sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (tomaattisosetta)
  • 3-4 dl keitettyjä valkoisia papuja tai 1 tlk säilöttyjä papuja
  • 1 rkl mietoa chilipulveria
  • 1 tl oreganoa
  • mustapippuria, ripaus cayennepippuria, suolaa

1. Ruskista jauheliha padassa ilman rasvaa. Kuori sipulit ja hienonna karkeaksi silpuksi. Lisää sipulisilppu pataan ja hauduta vielä hetki, jotta sipuli hiukan pehmenee.
2. Lisää murskatut valkosipulit, tomaattimurska, pavut ja mausteita maun mukaan. Kuumenna ruoka ja anna makujen tasaantua.

Tarjoa lisänä keitettyä riisiä ja salaattia.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2112229
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net