Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Englantilainen sunnuntaipaisti   • Chili con carne jauhelihasta   • Jauhelihakääryleet   • Äidin lihapullat   • Poken lihapalleroiset   • Jauhelihavartaat   • Grillipihvit, salaatti ja BBQ-kastike   • Metsästäjän leike (painonvartijat)   • Länsirannikon täytetty vasikantasku   • Argentiinalainen lomopihvi   • Pertin nyrkkipihvi   • Täytetyt jauhelihapihvit   • Häränkääryleitä Esry   • Vasikan entrecôte lohkoperunoiden ja sipuli-crème fraîchen kanssa   • Lindströminpihvi   • Femöring   • Grillattu entrecote   • Vaalea kaunotar   • Lindströmin pihvi II   • Akun raakalihapihvi   • Moussaka (kyproslainen)   • Juustoinen jauhelihamureke   • Grillattu Entrecote II 

Jauhelihakääryleet




  • 1 dl vettä
  • ¾ dl korppujauhoja
  • 500 g jauhelihaa
  • 1 muna
  • 1 tl suolaa
  • ¼ osa mustapippuria
  • noin ½ dl silputtua persiljaa

    Täyte:
  • 2 – 3 sipulia (2 dl silputtuna)
  • 1 tl timjamia
  • 1 rkl ranskankermaa

1. Sekoita korppujauhot veteen. Anna turvota 5 minuuttia.
2. Lisää jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
3. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota ne öljytilkkasessa pehmeiksi. Mausta timjamilla ja ranskankermalla.
4. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin soikeita pihvejä. Aseta pihvin keskelle sipulitäytettä. Ummista pihvit.
5. Paista kääryleet hitaasti kauniin ruskeiksi.

Tarjoa keitettyjen kasvisten kanssa.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602494
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net