Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Englantilainen sunnuntaipaisti   • Chili con carne jauhelihasta   • Jauhelihakääryleet   • Äidin lihapullat   • Poken lihapalleroiset   • Jauhelihavartaat   • Grillipihvit, salaatti ja BBQ-kastike   • Metsästäjän leike (painonvartijat)   • Länsirannikon täytetty vasikantasku   • Argentiinalainen lomopihvi   • Pertin nyrkkipihvi   • Täytetyt jauhelihapihvit   • Häränkääryleitä Esry   • Vasikan entrecôte lohkoperunoiden ja sipuli-crème fraîchen kanssa   • Lindströminpihvi   • Femöring   • Grillattu entrecote   • Vaalea kaunotar   • Lindströmin pihvi II   • Akun raakalihapihvi   • Moussaka (kyproslainen)   • Juustoinen jauhelihamureke   • Grillattu Entrecote II 

Länsirannikon täytetty vasikantasku




  • 150 g mureaa vasikan sisäpaistia/ruokailija
  • 30 g katkarapuja
  • 30g herkkusieniä
  • lusikallinen hanhenmaksaa (maustetaan valkosipulilla ja pippurisuolalla ja tillisilpulla)

Viipale nuijitaan ohueksi leikkeeksi, täytetään ja reunat naputellaan tiiviisti kiinni, leivitetään vehnäjauhoilla, vatkatulla munalla, korppujauhotetaan ja paistetaan voilla kullan ruskeaksi.

Lisänä veneperunaa, parsaa ja sitruunaa.

Wiljam Pyy
keittiömestari


Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2475124
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net