Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Englantilainen sunnuntaipaisti   • Chili con carne jauhelihasta   • Jauhelihakääryleet   • Äidin lihapullat   • Poken lihapalleroiset   • Jauhelihavartaat   • Grillipihvit, salaatti ja BBQ-kastike   • Metsästäjän leike (painonvartijat)   • Länsirannikon täytetty vasikantasku   • Argentiinalainen lomopihvi   • Pertin nyrkkipihvi   • Täytetyt jauhelihapihvit   • Häränkääryleitä Esry   • Vasikan entrecôte lohkoperunoiden ja sipuli-crème fraîchen kanssa   • Lindströminpihvi   • Femöring   • Grillattu entrecote   • Vaalea kaunotar   • Lindströmin pihvi II   • Akun raakalihapihvi   • Moussaka (kyproslainen)   • Juustoinen jauhelihamureke   • Grillattu Entrecote II 

Täytetyt jauhelihapihvit



(8 annosta)

  • 1 kg jauhelihaa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 ½ tl mustapippuria
  • 8 viipaletta kovaa tai sulatejuustoa
  • 1 – 2 tl suolaa
  • 2 rkl rypsiöljyä

Muotoile jauhelihasta tanko ja jaa se 16 osaan. Pyöritä paloista ensin palloja ja taputtele sen jälkeen pihveiksi. Ripottele pihveille oreganoa ja pippuria ja pane juustoviipaleet kahdeksalle pihville. Juustoviipaleiden tulee olla pienempiä kuin pihvien. Nosta toinen pihvi juuston päälle ja painele reunat yhteen. Mausta pihvit suolalla ja sivele öljyllä. Kypsennä pihvit pannussa tai grillissä n. 5 – 10 min.
Tarjoa lisäksi paistettua tai grillattua pekonia, kirpeätä tomaattisalaattia ja leipää.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602524
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net