Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Englantilainen sunnuntaipaisti   • Chili con carne jauhelihasta   • Jauhelihakääryleet   • Äidin lihapullat   • Poken lihapalleroiset   • Jauhelihavartaat   • Grillipihvit, salaatti ja BBQ-kastike   • Metsästäjän leike (painonvartijat)   • Länsirannikon täytetty vasikantasku   • Argentiinalainen lomopihvi   • Pertin nyrkkipihvi   • Täytetyt jauhelihapihvit   • Häränkääryleitä Esry   • Vasikan entrecôte lohkoperunoiden ja sipuli-crème fraîchen kanssa   • Lindströminpihvi   • Femöring   • Grillattu entrecote   • Vaalea kaunotar   • Lindströmin pihvi II   • Akun raakalihapihvi   • Moussaka (kyproslainen)   • Juustoinen jauhelihamureke   • Grillattu Entrecote II 

Häränkääryleitä Eshry



Klaus Kurki, Helsinki, Erottaja.
Sunnuntaisin hotelliravintolassa pidettiin lounastanssiaisia, joihin Eiran rikkaat eläkeläisleidit saapuivat viettämään rattoisaa lounasaikaa portviiniä siemaillen. Kirjailija Mauri Sariola oli tunnettu vakiovieras ja myös monet lehtimiehet pitivät siellä kosteita palaverejaan.

  • noin kilo marmoroitunutta härän ulkofileetä
  • keitettyjä luumuja
  • venäliäisiä suolakurkkuja
  • punaviiniä
  • lihalientä
  • sipulia

1. Leikkaa härän ulkofileestä viipaleita ja nuiji ne kevyesti.
2. Rullaa fileet tiiviiksi paketeiksi ja pane täytteeksi luumuja ja suolakurkkukuutioita.
3. Paista kuumalla voipannulla. Vinkki: Laita rullan saumapuoli ensin pannulle, näin sinun ei tarvitse sitoa tai tikuttaa rullaa.
4. Asettele rullat vuokaa ja ripottele päälle runsas kerros paistettua sipulia. Hauduta 40 minuuttia välillä ahkerasti valellen
Tarjoa lisukkeena fetatomaattisalaattia.

Wiljam Pyy
keittiömestari



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2602470
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net