Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Englantilainen sunnuntaipaisti   • Chili con carne jauhelihasta   • Jauhelihakääryleet   • Äidin lihapullat   • Poken lihapalleroiset   • Jauhelihavartaat   • Grillipihvit, salaatti ja BBQ-kastike   • Metsästäjän leike (painonvartijat)   • Länsirannikon täytetty vasikantasku   • Argentiinalainen lomopihvi   • Pertin nyrkkipihvi   • Täytetyt jauhelihapihvit   • Häränkääryleitä Esry   • Vasikan entrecôte lohkoperunoiden ja sipuli-crème fraîchen kanssa   • Lindströminpihvi   • Femöring   • Grillattu entrecote   • Vaalea kaunotar   • Lindströmin pihvi II   • Akun raakalihapihvi   • Moussaka (kyproslainen)   • Juustoinen jauhelihamureke   • Grillattu Entrecote II 

Lindströminpihvi





  • 300 g punajuuria
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl hunajaa tai sokeria
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 rkl oreganoa tai meiramia
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ - 1 tl suolaa
  • 1 sipuli
  • 2 munaa
  • 2 rkl kapriksia
  • 500 g paistijauhelihaa
  • rypsiöljyä

1. Kuori ja raasta punajuuret. Pane raaste kattilaan ja lisää viinietikka, vesi, suola ja hunaja. Keitä 5 – 10 minuuttia, kunnes raaste vähän pehmenee. Jäähdytä.
2. Lisää punajuuren joukkoon korppujauhot, mausteet ja suola. Anna korppujauhojen imeytyä noi 10 minuuttia. Hienonna sillä aikaa sipuli ja paista pehmeäksi öljyssä. Jäähdytä.
3. Lisää kaikki loput ainekset punajuuri-korppujauhoseokseen. Sekoita massa tasaiseksi.
4. Muotoile massasta pihvejä kostutetuin käsin. Paista pannulla tai 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Tarjoa paistetun, haudutetun sipulin, perunamuhennoksen ja puolukkasurvoksen kanssa.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2403886
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net