Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Englantilainen sunnuntaipaisti   • Chili con carne jauhelihasta   • Jauhelihakääryleet   • Äidin lihapullat   • Poken lihapalleroiset   • Jauhelihavartaat   • Grillipihvit, salaatti ja BBQ-kastike   • Metsästäjän leike (painonvartijat)   • Länsirannikon täytetty vasikantasku   • Argentiinalainen lomopihvi   • Pertin nyrkkipihvi   • Täytetyt jauhelihapihvit   • Häränkääryleitä Esry   • Vasikan entrecôte lohkoperunoiden ja sipuli-crème fraîchen kanssa   • Lindströminpihvi   • Femöring   • Grillattu entrecote   • Vaalea kaunotar   • Lindströmin pihvi II   • Akun raakalihapihvi   • Moussaka (kyproslainen)   • Juustoinen jauhelihamureke   • Grillattu Entrecote II 

Juustoinen jauhelihamureke



(5 annosta)
Jauhelihapihvitaikina:

  • 1 prk ruokajogurttia tai kermaviiliä
  • 1 pss herkkusienikeittoaineksia (Blå Band)
  • ½ dl korppujauhoja
  • 1 sipuli
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 muna

    Täyte:
  • 50 g savukinkkua
  • 1 dl persiljaa hienonnettuna
  • 1/3 osa pakettia Koskenlaskija sulatejuustoa (voimakasta)


Valmista jauhelihapihvitaikina. Kostuta leivinpaperi vedellä.
Taputtele taikina arkille noin 25 x 20 cm kokoiseksi levyksi.
Levitä päälle hienonnettu kinkku ja persilja. Leikkaa juusto
tangoiksi ja levitä ne alareunaan.
Kääri rullaksi kääretortun tavoin paperin avulla. Nosta uunivuokaan
tai -pellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 45 min.
Anna jäähtyä hetki ennen viipaloimista.
Tarjoa perunasoseen ja salaatin kanssa.

Heikki Karjalainen
23.1.2017





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2112189
 
Hovinsalon.fi, Saarisalontie 88, SF- 51600 Haukivuori
Webbinen.net