Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Luumuporsaan joulupata




  • 1,5 kg porsaan niskaa (kassleria)
  • 100 g luumuja
  • pussukka herneitä
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • 1 tl. chiliä
  • 3 rkl pippurisuolaa
  • iso sipuli
  • 1 porkkana
  • sellerinpala
  • omena

Paisti ruskistetaan ja maustetaan, juurekset leikataan suikaleiksi padan pohjalle. Paisti pannaan päälle, hiukan vettä ja 1 dl punaviiniä, haudutetaan uunissa 1,5 tuntia välillä valellen ja käännellen. Siivilöidään liemi, johon kastike suikaleet vadille. Paisti leikataan viipaleiksi ja päälle valutetaan kasiketta.
Lisäksi luumua, herneitä ja lanttulaatikkoa.







Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307710
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net