Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Possu-sienipata




  • 100 g sianlihasuikaleita
  • 150 g liotettuja suolasieniä
  • 1 pkt pakastepapuja
  • 1 sipuli
  • rosmariinia, valkopippuria
  • ½ prk kermaviiliä

1. Paista sianlihasuikaleet ilman rasvaa teflonpannulla.
2. Lisää silputtu sipuli ja mausteet sekä silputut sienet.
3. Lisää ½ lihaliemikuutio.
4. Anna hautua liedellä tai uunissa kunnes liha on mureaa.
5. Lisää pakastepavut ja anna vielä hautua 2-3 minuuttia kunnes pavut ovat kypsiä.
6. Lisää kermaviili.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307695
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net