Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaattia





  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 ½ dl punaviiniä
  • 700 g jauhettua porsaan lapaa
  • 150 g jauhettua porsaan kylkeä (rasvaista)
  • 1 rkl suolaa
  • lampaan suolia

1. Kuori ja paloittele valkosipulinkynnet ja keitä punaviinissä mausteiden kanssa. Jäähdytä liemi. Sekoita jauhetut lihat jäähtyneeseen liemeen.
2. Purista massa varovasti lampaansuoleen ja sido pieniksi makkaroiksi. Pistele makkaroihin reikiä ja keitä miedossa suolavedessä 5-10 minuuttia. Anna makkaroiden jäähtyä liemessään.
3. Nosta makkarat liemestä, leikkaa erilleen ja paista voissa rapeiksi.
Tarjoa puolukka-hapankaalisalaatin kanssa.

Lähde Fazer Amica




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2140368
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net