Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa




  • 600 g harmaasuolattua kypsää kylmää kinkkua

    Marinadi:
  • 1 teelusikallinen kutakin (kuminaa ja valkopippuria paprikajauhetta, basilikaa, oreganoa hierotaan huhmareessa hienoksi)
  • 0,5 dl rypsiöljyä

Rypsiöljyssä mausteet freesataan kevyesti. Lisätään 0,5 dl punaviiniä, kiehautetaan ja jäähdytetään.
Kinkku leikataan kuutioiksi ja annetaan marinoitua yön yli..Lisukkeeksi tarjotaan hunajamelonia kuutioina sekä kurkkuviipaleita.
Kattaus:
Pujota coctailtikkuun kinkkukuutio, melonipala ja pistä kurkkuviipaleelle niin pysyy pystyssä.
Asettele esille salaattipedillä.




Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164599
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net