Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Taikinoitu porsaanfilee



(10 annosta)

  • 1 ½ kg luutonta possunniskaa tai –fileetä
  • 200 g pehmeää juustoa, esim. blå Castello tai gorgonzola
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 kg valmista voitaikinaa
  • 1 muna

Poista lihasta rasva, kalvot ja luu ja leikkaa se viipaleiksi niin, että viipaleet jäävät alhaalta kiinni.
Levitä juusto viipaleitten väliin ja hiero pippuria joka puolelle lihan pintaan.
Sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja kaaviloi siitä 30x40 cm:n kokoinen levy. Nosta liha taikinalevyn päälle ja kääri paketiksi niin että saumakohta tulee lihan alle. Voitele käärö munalla ja paista 225- asteessa n. 35 min.
Tarjoa lisäksi punaviinikastiketta, perunakroketteja ja vihreää salaattia.





Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Kalaruokaaverkossa | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2307647
 
Hovinsalon.fi, Ruusulankatu 11 A 9, 00260 Helsinki
Webbinen.net