Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Grillipalat





  • 1 L vettä+ 2 tl suolaa
  • 10 maustepippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 2-4 rkl kuivattuja mausteyrttejä
  • pala inkivääriä

    Grillauskastike:
  • 1 tlk ruusunmarjasosetta
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 5-10 tippaa Tabascoa
  • mustapippuria
    1. Mittaa vesi kattilaan, lisää mausteet ja yrtit. Lisää kokonainen lihapala kiehuvaan liemeen. Keitä kannen alla loivalla lämmöllä kypsäksi (noin 45 minuuttia).
    Anna lihan maustua ja jäähtyä liemessä.
    2. Sekoita kastikkeen aineet.
    3. Poista lihasta mahdollinen kamara ja leikkaa poikkisyin noin puolentoista sentin paksuisiksi viipaleiksi.
    4. Kuumenna grilli ja voitele sudilla lihapalat kastikkeella. Grillaa lihaa molemmin puolin ja kääntele välillä. Voitele aina uudelleen, jotta liha saa makua.
    Grillipalat ovat valmiita, kun lihan rasva alkaa pisaroida pinnalla.
    5. Tarjoa grillipalat heti varhaisvihannesten tai salaatin kera.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2164578
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net