Hovinsalon
Kalaruoan Ystävät Facebookissa
- -
 

Kirjaudu sisään:      

Liity tiedotteiden postituslistalle  

 
 
 • Vähä-Venäjän punajuurikeitto   • Hunaja-valkosipulikassler   • Joulukinkku (perusohje)   • Luumuporsaan joulupata   • Possu-sienipata   • Porsaankyljys (dieettiversio)   • Possunlihakäristys   • Porsaanlihamakkaroita ja puolukka-hapankaalisalaatti   • Bratwurst makkara kotikonstein   • Harmaasuolattua kinkkua maustemarinadissa   • Joulukinkku Reinin lihan tapaan   • Joulusyltty   • Taikinoitu porsaanfilee   • Yrttipossua suolakuoressa   • Grillipalat   • Sianlihhoo soossissa   • Sianlihakastike eli "läskisoosi"   • Burgundin pata   • Karamellisoitu ylikypsä kasleri 

Sianlihhoo soossissa




  • 500 g raitapossunkylkeä eli läskiä
  • 1 iso silputtu sipuli
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl ruisjauhoja

1. Lihat käristetään niin että rasva irtoaa, otetaan pannulta, lisätään jauhot ja ruskistetaan suklaan väriseksi.
2. Lisätään sipulisilppu, freesataan hetki ja lisätään kiehuvaa vettä hyvin vatkaten tasaiseksi kastikkeeksi.
3. Lisätään rapeat possupalat ja maustetaan suolalla ja maustepippurilla.
4. Haudutetaan hiljalleen hyvin sekoitellen ja vettä lisäillen noin puolisen tuntia.
5. Kauniin ruskean, murealihaisen läskisoosin lisänä perunamuhennosta, punajuurta ja suolakurkkua.



Lähetä ohje


 
 
| Etusivu | Ruokarengas | Tiedotteet | Lampaat | Kanat | Kalat & Kalastus | Kalaruokaohjeet | Ruokaohjeet | Terveys | Juomat | 
2216976
 
Hovinsalon.fi, Alppikatu 9 B 00530 Helsinki
Webbinen.net